Leerbedrijf worden

INSTROOM
VAKKRACHTEN

Leerbedrijf worden

Schilder^sCOOL is Het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak onderhoud en schilderen.

Nieuwe generatie

Er wordt een fors tekort aan vakmensen in de schilder- en onderhoudsbranche verwacht. Een Schilder^sCOOL leerbedrijf verzekert zich van jong schilderstalent én continuïteit voor uw bedrijf.

 

Vakkrachten

Schilder^sCOOL leidt de nieuwe generatie allround schilders op. De Praktijk Aanvullende Scholing (PAS) voorziet in traditionele en nieuwe thema’s. De leerlingen van nu zijn de vakkrachten van de toekomst.

Voordelen

Een Schilder^sCOOL leerling is niet in dienst van het leerbedrijf.

  • Geen salarisadministratie
  • Winterscholing in de praktijkleerwerkplaats van Schilder^sCOOL

Scholing die past

Medewerkers van Schilder^sCOOL leerbedrijven kunnen hun vaardigheden bijspijkeren tijdens de praktijkgerichte cursussen die worden georganiseerd.

 

Samenwerken met Schilder^sCOOL levert op!

  • Instroom van potentiële vakkrachten
  • Breed opgeleide leerlingen
  • Flexibel personeel via Schilder^sCOOL NEXT
bekijk alle voordelen >

Latest

Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort