Erkenning & reglement

Schilder^sCOOL leerbedrijf
een erkend leerbedrijf

Erkenning & reglement

Een Schilder^sCOOL leerbedrijf moet geregistreerd zijn als erkend leerbedrijf.

Erkenning

Per 1 augustus 2015 worden de taken van de zeventien kenniscentra overgeheveld naar SBB: de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.  Alle erkende leerbedrijven komen terecht in het Register van Erkende Leerbedrijven.

 

Critera

De bepalingen en criteria waaraan een bedrijf moet voldoen om een erkenning als leerbedrijf te krijgen en opgenomen te worden in het Register, zijn vastgelegd in één landelijk erkenningsreglement. In het erkenningsreglement staan alle regels, die zijn bedoeld om de kwaliteit van onze opleiding te waarborgen. Schilder^sCOOL werkt uitsluitend samen met erkende leerbedrijven.

Kijk hier voor de criteria van SBB.

Aanvragen erkenning

Nieuwe leerbedrijven kunnen een erkenning aanvragen. Zodra is vastgesteld dat het bedrijf aan alle eisen voldoet, wordt het bedrijf opgenomen in het register van erkende leerbedrijven. Op dat moment kan een leerling bij het bedrijf geplaatst worden.

 

Het leerbedrijf:

  • biedt een passende leerwerkplek voor de leerling;
  • biedt de leerling een goede en veilige leerplaats;
  • geeft voldoende en deskundige begeleiding;
  • overlegt regelmatig met Schilder^sCOOL;

 

Klik hier om uw erkenning aan te vragen

Latest

Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort