16 maart 2016
De leermeester speelt een belangrijke rol in het opleidingsproces van de leerling. Daarom wordt tijdens de Week van de Leermeester bijzondere aandacht geschonken aan de leermeesters van de Schilder^sCOOL leerbedrijven.

Leermeesters in het zonnetje

Leermeesters worden uitgenodigd voor een ontbijt op locatie en/of door leerlingen bezocht op hun werkplek. Hen zal een blijk van waardering voor hun inspanningen worden overhandigd. Een pluim voor een heel bijzondere leermeester wordt tijdens de Open Dag op vrijdag 18 maart uitgereikt.

Landelijke Schilder^sCOOL Dag

Op vrijdag 18 maart worden op alle opleidingslocaties tijdens de landelijke Schilder^sCOOL Dag activiteiten georganiseerd die variëren van Vakwedstrijden, workshops, gastsprekers tot en met presentaties van producten van leveranciers. De prijsuitreiking van de Vakwedstrijden wordt dezelfde dag nog gehouden.

Een korte impressie tot nu toe

In Hengelo zijn de leermeesters en hun leerlingen uitgenodigd voor en bezoek aan hun opleidingslocatie. Zij ontvingen een persoonlijke blijk van waardering voor hun inzet tijdens een uitgebreid ontbijt.
In Den Bosch, Assen, Tilburg en Nuenen is gestart met Vakwedstrijd voor (Gezel)Leerlingen. De winnaars worden tijden de Landelijke Schilder^sCOOL Dag bekend gemaakt.
Klik hier voor regionaal nieuws en informatie over de Landelijke Open Dag op 18 maart.