ERVAAR ZELF
kom langs!

Open dagen

Een vervolgstudie kiezen na het behalen van je diploma, wat nu?
Weet jij al wat je wilt worden en welke vervolgopleiding je wilt gaan volgen?

Wat past het best bij jou

Er zijn zo veel verschillende opleidingen. Je ziet door de bomen het bos niet meer.
Tijdens je middelbare schooltijd informatie aanvragen en scholen bezoeken helpen jou de juiste keuze te maken.

Schilder^sCOOL zet haar deuren open voor jou!

Bezoek een opleidingslocatie van Schilder^sCOOL  bij jou in de buurt.
Tijdens de open dagen en informatieavonden word je persoonlijk geïnformeerd over de opleidingsmogelijkheden.

Informatie en activiteiten

Elke opleidingslocatie van Schilder^sCOOL doet er alles aan om de bezoekers tijdens de Open Dagen zo goed mogelijk te informeren.
Docenten, instructeurs en ook leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en is er gelegenheid om ook praktisch kennis te maken met het schildersvak.

Kom ook naar de Open Dagen! >

Latest

Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort