Schilder^sCool Next

SCHILDER^SCOOL
BIEDT nog MEER

Schilder^sCool Next

Schilder^sCOOL NEXT  is een exclusieve service voor leerlingen en leerbedrijven van Schilder^sCOOL.

Schilder^sCOOL

Schilder^sCOOL  leidt jongeren op tot schilder, vakkracht van de toekomst. Tijdens de opleiding zorgt Schilder^sCOOL voor een passende leerwerkplek waar de leerling praktijkervaring opdoet. Ook na afronding van de opleiding ondersteunt Schilder^sCOOL leerlingen en leerbedrijven.

Gediplomeerde leerlingen

Schilder^sCOOL leerlingen die met succes hun opleiding hebben afgerond, gaan veelal aan het werk bij hun leerbedrijf. Als dit niet mogelijk is, kunnen deze gekwalificeerde vakkrachten via Schilder^sCOOL NEXT  op uitzendbasis aan de slag bij de leerbedrijven. Zo behouden we met elkaar deze gediplomeerde vakkrachten voor de branche.

Leerbedrijf

Leerbedrijven van Schilder^sCOOL die geen leerwerkplek beschikbaar hebben maar wel behoefte hebben aan gekwalificeerd en flexibel personeel, kunnen gebruik maken van Schilder^sCOOL NEXT.  Schilder^sCOOL NEXT  stimuleert bedrijven mee te werken aan het behoud van vakmensen voor de branche. Zij betalen geen afkoopsom wanneer zij de flexibele vakkracht in dienst willen nemen.

Partners

Schilder^sCOOL maakt gebruik van de administratie, de licenties, de kennis van de wet- en regelgeving van haar partners Faber Personeelsdiensten en OPstap Personeelsdiensten.
De gekwalificeerde vakkracht die op uitzendbasis aan de slag gaat bij een Schilder^sCOOL leerbedrijf, treedt in dienst van één van de partners, op dat moment de juridisch werkgever.

 

De opbrengsten van Schilder^sCOOL NEXT  worden volledig ingezet voor het opleiden van jonge potentiële schilders (schoolverlaters) door Schilder^sCOOL.

bekijk de voordelen >

Latest

Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort