SAMENWERKENDE
OPLEIDINGSBEDRIJVEN

Organisatie

Schilder^sCOOL is Het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en onderhoud. Schilder^sCOOL heeft als doel de opleidingen kwalitatief te verbeteren en efficiency-voordelen te behalen door het opleidingsproces gezamenlijk uit te voeren.

Coöperatieve vereniging

Er zijn dertien Schilder^sCOOL opleidingslocaties verspreid door heel Nederland. Oorspronkelijk opgericht als SPOS-sen, Samenwerkingsverbanden PraktijkOpleiding Schilderen. In 2008 is de coöperatieve vereniging Schilder^sCOOL tot stand gekomen en sloten zich 11 samenwerkingsverbanden aan. Inmiddels zijn er dertien van de achttien SPOS-sen aangesloten bij de landelijke organisatie Schilder^sCOOL.

Opleidingslocatie

Elke Schilder^sCOOL heeft een eigen bestuur, samengesteld uit ondernemers uit de regio. De dag

Latest

Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort