SAMEN BOUWEN
LEVERT OP!

Samenwerking

Schilder^sCOOL werkt samen met diverse organisaties in het belang van het opleiden van de leerlingen.

 

De opleidingslocaties werken samen met één of meerdere ROC’s. Samen met hen geven we de opleiding vorm. Ook werken we samen met vmbo-scholen. Zo maken jongeren al tijdens hun middelbare schooltijd bekend met het mooie schildersvak.  De samenwerking met gemeenten en provincies geeft de opleidingslocaties een stevige plek in de regio.

 

Schilder^sCOOL heeft nauw contact met sociale partners, vakbonden en OnderhoudNL. Samen zorgen zij voor een goed opleidingsbeleid in de branche en een passende cao.

 

Het bundelen van krachten levert op: samen staan we sterk.

'Savantis
LOGO REPAIR CARE 200515
Logo Faber dec 13
OnderhoudNL
Logo OpStap dec 13
Wagner

Latest

Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort Opnieuw nummer 1! Leermeesters in het zonnetje De strijd begint Geslaagde leermeesteravonden Week van de Leermeester Schilderen en voetbal Landelijke Schilder^sCOOL Dag Knap werk dames! Regionale Schilderwedstrijd in Geldermalsen Regionale schilderwedstrijd in Amersfoort